Dobrodošli u obnovljen T and T kitchen and atelier!

Koferi i kutije su još posvuda.

dobrodošli u T and T kitchen and atelier

dobrodošli u T and T kitchen and atelier

Nakon seljenja uspjela sam srediti možda petinu postova, ostali će morati pričekati svoj red, u hodu. Odsad biste trebali i lakše kuhati po receptima, jer ih polako izdvajam iz tekstova i smještam na zasebnu karticu, koja vam omogućuje da ih ako želite i isprintate.
Narednih mjeseci stranica bi trebala doživjeti još neke dodatke, ali kako kod mene stvari vole prilično okasniti, o tome ćemo kad dobije oblik.
Nadam se da ćete se bez problema na stranici snalaziti, kako po blogu, tako i po kategorijama, što onim kuhinjskim, što ateljerskim i da vam se obnovljen Tand T kitchen and atelier sviđa.
Kako sam na staroj adresi ostala dužna objavu dobitnika Badelove knjižice i to ćemo ovih dana riješiti, a vi do onda prošvrljajte i slobodno ostavite želje i pozdrave!

Komentari

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Hvala na dobrodošlici i još bolje te našla ovdje ! Prvi dojmovi odlični i veselim se daljnjem druženju, receptima, pričama……, sretno sa sređivanjem preostalih sitnica i samo naprijed !

    • Hvala tebi na posjeti i dobrim željama 🙂
      Drago mi je da ti se sviđa, a ja što više sređujem, to se posao samo množi. Nisam sigurna da bih se u to upustila da sam znala što me čeka Ali sad nema natrag, 😀